Kolarin seurakunnassa on haettavana määräaikainen osa-aikainen nuorisotyönohjaajan virka

Kolarin seurakunta on Tunturilapissa, keskellä upeaa luontoa sijaitseva, noin 3000 seurakuntalaisen seurakunta. Turistiaikaan väkiluku moninkertaistuu. Nuorisotyönohjaajia seurakunnassa on yksi, mikä merkitsee laaja-alaista työnkuvaa varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyössä painopisteen  ollessa varhaisnuorisotyön alueella. Seurakunnan alueella sijaitsevat Yllästunturi ja Muonion-Tornionjoki tarjoten runsaat mahdollisuudet niin luonto-, liikunta- kuin kulttuuriharrastuksiin. Etsimme työyhteisöömme avarakatseista ja yhteistyökykyistä nuorisotyönohjaajaa.

Virka on määräaikainen 1.9.2017 – 30.6.2018 ja osa-aikainen 60 % (keskimäärin 3 työpäivää viikossa). Viran pätevyysvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai sellainen ammattikorkeakoulussa suoritettu tutkinto, joka kelpoistaa Suomen ev.lut. kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan. Pätevien hakijoiden puuttuessa viran määräaikaiseksi hoitajaksi voidaan valita myös henkilö, jolla ei ole virkaan vaadittavaa pätevyyttä. Pellon seurakunnasta saattaa löytyä samalle henkilölle 40 % nuorisotyönohjaajan virka.

Viran vaatimusryhmä on 501. Virkaan valitun tulee esittää rikoslain 6 §:n 2 mom. mukainen rekisteriote sekä ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Hakemusten on oltava 4.8.2017 klo 16.00 mennessä Kolarin seurakunnan kirkkoherran virastossa, osoite Pappilantie 4 B, 95900 Kolari tai sähköpostitse osoitteessa jaakko.knuutila@evl.fi.   Lisätietoja vs. seurakuntapastori Anitta Kuusinen (kesä – heinäkuu) p. 040-5753798, anitta.kuusinen@evl.fi  ja kirkkoherra Jaakko Knuutila (elokuu) p. 040-8429169, jaakko.knuutila@evl.fi.